• Tijdens de puppytraining ligt de nadruk op socialisatie van de pup. Socialiseren is iets anders dan confronteren. Wij houden rekening met de fase waarin de pup zich op dat moment zich bevind zodat de socialisatie gestructureerd opgebouwd wordt. Ook geven wij u handvaten om ongewenst gedrag zoals happen, kauwen, springen en blaffen te stoppen. We beginnen met het opbouwen van de band tussen u en uw hond!!  

   

  Meer informatie

 • Bij Hondenopvoedcentrum Eemland wordt op een ontspannen manier lesgegeven. Wij vinden het erg belangrijk dat uw band met de hond wordt versterkt. 

  Natuurlijk zullen we de meest voorkomende commando's behandelen. Maar zullen we ook bezig zijn met opvoeden. Denk aan het blaffen van uw hond als er iemand langs loopt. Of het niet alleen thuis kunnen zijn. Of het opspringen tegen mensen. 

  Meer informatie

 • Het doel van deze training is, het verbeteren van de omgang tussen kinderen en honden om zo de veiligheid te waarborgen. Kinderen zullen door deze training honden beter leren te begrijpen. Hierdoor zal de kans verkleinen op bijtincidenten of rangorde problemen tussen hond en kind. Ons doel is om het kind en de hond op de juiste manier te begeleiden zodat er een fijne samenwerking en verstandhouding tussen beiden ontstaat.

  Meer informatie