• Maak een team van u en uw hond. 

   

  In de Opvoeding 1 wordt, net als in de Puppy training, veel aandacht besteed aan het contact tussen baas en hond. Ook wordt er theorie behandeld, waardoor u uw hond beter gaat begrijpen. U kunt deze training volgen als u een hond heeft van 4 maanden of ouder, of als vervolg van de puppytraining.

  We behandelen onder andere: spelen, snelle komen op bevel, tillen, staan en betasten, zit met afleiding, wandelen met aandacht, voet, aan de bek komen, af met afleiding. Ook zal er een locatie les gegeven worden. Denk aan een wandeling in het bos of aan een bezoek aan de winkel. 

  De les wordt altijd afgesloten worden met een vragenronde.

  In de Opvoeding 2 en 3 wordt op dezelfde manier getraind als in de Opvoeding Beginners. De oefeningen worden uitgewerkt en er komen nieuwe oefeningen bij. U kunt deze training volgen als u met uw hond de Opvoeding Beginners training met goed resultaat heeft afgerond.

  We behandelen onder andere: Zit en blijven op afstand, terug sturen naar de riem/bakje, gebit tonen, wandelen met aandacht, naast, af en blijven op afstand, hier komen/ snelle komen op bevel, staan en betasten en voet. Ook zal er een locatie les gegeven worden. Denk aan een wandeling in het bos of aan een bezoek aan de winkel. 

  De les wordt altijd afgesloten met een vragenronde.

  Na elke training die u bij ons volgt krijgt u een certificaat van deelname. 

  Schrijf u in voor de opvoedingscursussen