• Opvoeding

  Na de puppytraining kunt u doortrainen met uw hond om essentiële commando's aan te leren en de band met uw hond optimaal te versterken.

  Deze cursus heet de Opvoeding 1.  Wanneer de Opvoeding 1 is doorlopen zal de instructeur u adviseren of u door kunt naar de vervolg cursus of dat het verstandig is om de cursus nogmaals te doen.

  Onze opvoedingstrainingen worden op de vrijdag en zaterdag gegeven. Kijk bij praktische info voor meer informatie.

  Maak van u en uw hond een team. 

  In de Opvoeding 1 wordt, net als in de Puppy training, veel aandacht besteed aan het contact tussen baas en hond. Ook wordt er theorie behandeld, waardoor u uw hond beter gaat begrijpen. U kunt deze training volgen als u een hond heeft van 4 maanden of ouder, of als vervolg van de puppytraining.

  We behandelen onder andere: spelen, snelle komen op bevel, tillen, staan en betasten, zit met afleiding, wandelen met aandacht, voet, aan de bek komen, af met afleiding.

  Natuurlijk staan we ook stil bij de voorkomende problemen die u tegenkomt tijdens het opvoeden van de hond. Denk hierbij aan het opspringen of het blaffen. Het niet willen komen wanneer u roept en ga zo maar door. 

  De les wordt altijd afgesloten worden met een vragenronde.

  In de Opvoeding 2 en 3 wordt op dezelfde manier getraind als in de Opvoeding Beginners. De oefeningen worden uitgewerkt en er komen nieuwe oefeningen bij. U kunt deze training volgen als u met uw hond de Opvoeding Beginners training met goed resultaat heeft afgerond.

  We behandelen onder andere: Zit en blijven op afstand, terug sturen naar de riem/bakje, gebit tonen, wandelen met aandacht, naast, af en blijven op afstand, hier komen/ snelle komen op bevel, staan en betasten en voet.

  De les wordt altijd afgesloten met een vragenronde.

  Na elke training die u bij ons volgt krijgt u een certificaat van deelname.