• Opvoeding

  Na de puppen kunt u doortrainen met uw hond om essentiële commando's aan te leren en de band met uw hond optimaal te versterken. We beginnen met de Opvoeding Beginners, dan Opvoeding Gevorderden 1 & 2 en als laatste, om de puntjes op de i te zetten, Opvoeding Gevorderden Plus.

  De trainingen zijn zonder examen en in principe kunt u na elke training door naar de volgende training.

  Onze trainingen worden op zaterdag gegeven. Kijk bij praktische info voor meer informatie.

 • In de Opvoeding Beginners wordt, net als in de Puppy training, veel aandacht besteed aan het contact tussen baas en hond. Ook wordt er theorie behandeld, waardoor u uw hond beter gaat begrijpen. U kunt deze training volgen als u een hond heeft van 4 maanden of ouder, of als vervolg van de puppytraining.

  We behandelen onder andere: spelen, snelle komen op bevel, tillen, staan en betasten, zit met afleiding, wandelen met aandacht, voet, aan de bek komen, af met afleiding.

  De les wordt altijd afgesloten worden met een vragenronde en een parcours van verschillende toestellen.  

  Nu inschrijven!

 • In de Opvoeding Gevorderden wordt op dezelfde manier getraind als in de Opvoeding Beginners. De oefeningen worden uitgewerkt en er komen nieuwe oefeningen bij. U kunt deze training volgen als u met uw hond de Opvoeding Beginners training met goed resultaat heeft afgerond.

  We behandelen onder andere: Zit en blijven op afstand, terug sturen naar de riem/bakje, gebit tonen, wandelen met aandacht, naast, af en blijven op afstand, hier komen/ snelle komen op bevel, staan en betasten en voet.

  De les wordt altijd afgesloten met een vragenronde en een parcours van verschillende toestellen.

   

  Nu inschrijven!

 • In de Opvoeding Gevorderden 2 wordt op dezelfde manier getraind als in de Opvoeding Gevorderden 1. De oefeningen worden uitgewerkt en er komen nieuwe oefeningen bij. U kunt deze training volgen als u met uw hond de Opvoeding Gevorderden 1 training met goed resultaat heeft afgerond.

  We behandelen onder andere: zit en blijven op afstand (los), af en blijven op afstand (los), terug sturen naar de riem/ bakje, gebit tonen, wandelen met aandacht (vast en los), naast en voet, hier komen/ snelle komen op bevel, staan en betasten.

  De les wordt altijd afgesloten met een vragenronde en een parcours met verschillende toestellen.

  Nu inschrijven!

 • In de Opvoeding Gevorderden Plus wordt op dezelfde manier getraind als in de Opvoeding Gevorderden 2. De oefeningen worden uitgewerkt en er komen nieuwe oefeningen bij. U kunt deze training volgen als u met uw hond de Opvoeding Gevorderden 2 training met goed resultaat heeft afgerond.

  We behandelen onder andere: Zit en blijven op afstand (los), af en blijven op afstand (los), terug sturen naar de riem, gebit tonen, wandelen met aandacht (vast en los), naast en voet, hier komen/ snelle komen op bevel, staan en betasten.

  U maakt tijdens deze lessen ook kennis met onze sportelementen. Bijvoorbeeld: Teibball en Hoopers.

  De les wordt altijd afgesloten met een vragenronde en een parcours met verschillende toestellen.

  Deze training geeft een goede basis om door te gaan met een sport.

  Nu inschrijven!