• Hondenopvoedcentrum Eemland is ontstaan omdat lesgeven onze passie is. Wij willen onze kennis op een leuke, positieve en professionele manier overbrengen. De lessen vinden plaats in groepsverband waardoor de geleider en de hond leren omgaan met andere honden en verschillende situaties.

  Wij kunnen u adviseren over waar u met uw hond mee te maken krijgt in het dagelijks leven. Denk hierbij aan zindelijkheidstraining, voeding- en vachtproblemen, materiaal adviezen (riemen, tuigjes). Ook kunnen wij u advies geven als u op zoek bent naar een goede hondenschool, als onze trainingen vol zitten of u door wilt gaan met een hondensport.

  Wij werken samen met de volgende partners:

  Prins Petfoods: hier kunt u kunt met al uw vragen over voeding gerelateerde problemen terecht.
  Eemland Diervoeders: voor deskundig advies voor alle accessoires voor uw hond.
  DierenPark Amersfoort: waar we één van de lessen van de puppytraining geven.
  Hondsdomheid:  hondenwetenswaardigheden

 • Christa Ju

  06-51900239

  Mijn naam is Christa Ju, ik woon samen in Amersfoort en heb een dochter. Ik ben in het bezit van twee lieve Rottweilers, Bhoessa en Beau. Inmiddels woont ook Brownie bij ons, de Chihuahua van mijn dochter.  Met de Rottweilers heb ik verschillende trainingen gevolgd. Met Bhoessa heb ik verschillende opvoedcurssusen, Reddingshondenwerk vlakte- en puintraining en Hoopers gedaan. Beau is een herplaats hond, hij heeft ook verschillende cursussen gevolgd bij zijn vorige eigenaar. Zelf heb ik met Beau ook opvoedingscursus gedaan zodat hij kon wennen aan ons huishouden. Brownie heeft ook alle opvoedcursussen doorlopen. In het dagelijks leven werk ik als Directiesecretaresse bij een Stichting voor Indische ouderen.

  30 jaar geleden ben ik begonnen met lesgeven. Eerst op een vereniging en nu al een aantal jaren bij Hondenopvoedcentrum Eemland. Ik heb mijn opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd bij Kynotrain (Blackbox methode van Peter Beekman). Verder heb ik aanvullende instructeurscursussen gevolgd zoals: Fit met Hond trainer en Treibball instructeur. De laatste jaren heb ik een heel aantal lezingen c.q. workshops gevolgd om mijn Kynologische kennis op peil te houden. Klik hier voor mijn CV. Het volgen van instructiecursussen, lezingen en workshops zal ik in de toekomst zeker voortzetten.

 • Annika van Doorn

  Mijn naam is Annika van Doorn, ben getrouwd en heb twee dochters. Samen hebben we een hond genaamd Banjo, een kruising iets!!Tijdens de opvoedingscursussen die ik gevolgd heb samen met Banjo ik door Christa gevraagd stage te lopen. Na de stage ben ik zelf les gaan geven in de opvoeding. Christa en ik staan samen met veel plezier voor de groep. Omdat wij samen voor de groep staan kunnen wij de cursisten alle aandacht geven die zij verdienen.