• Wij bieden fokkers de mogelijkheid om met hun nest puppen in de leeftijd van 5,5 tot 7,5 weken langs te komen om kennis te maken met ons Puppy Survival/ ontdekking parcours. Het parcours is zo opgebouwd dat de pups allerlei prikkels kunnen ervaren. Denk hierbij aan: kruipen, rennen, voelen, bijten en wiebelen.

  De puppen krijgen de mogelijkheid om in een veilige omgeving hun interesse en nieuwsgierigheid te gebruiken. Ze bouwen zelfvertrouwen op door kennis te maken met allerlei verschillende geluiden, ondergronden, geuren, materialen en bewegingen.
  Door ze zelfstandig op ontdekkingstocht te laten gaan helpt zo’n uitdagende omgeving niet alleen bij de opbouw van zelfvertrouwen maar ook bij de motorische en mentale ontwikkeling van de jonge hondjes en de fysieke coördinatie tussen de 4 poten.

  Voor de ontwikkeling van pups is het belangrijk ze op jonge leeftijd in aanraking te brengen met situaties, voorwerpen, geluiden etc. die ze in hun latere leven dagelijks kunnen tegenkomen. Door pups vroeg hiermee kennis te laten maken geef je de pups een uitstekende basis om de wereld in te trekken.

  Uit onderzoeken is reeds geruime tijd gebleken dat vroege indrukken het aantal neurale verbindingen in de hersenen verhogen wat de pups beter bestand maakt om met nieuwe indrukken en stress om te gaan wanneer ze bij hun nieuwe eigenaar gaan wonen.

  We bieden onder andere: 

  • Gebruik van parcours met allerlei verschillende geluiden, ondergronden, geuren, materialen en bewegingen.
  • Als extra dienst aan de puppykopers kunt u hen laten meekomen om te zien hoe hun pups het parcours ervaren. Ze kunnen het gedrag bekijken en zien hoe de pups verschillende uitdagingen oplossen.

  Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

  Neem contact op