• Fit zijn betekent gezond zijn. Wandelen en joggen is goed en leuk maar geen vervanging voor de belangrijke kracht- en beweeglijkheidtraining. Weinig hondeneigenaren gaan naar een sportschool, zij besteden die tijd liever aan hun hond. Daarnaast biedt bijna geen enkele hondenschool een speciaal fitnessprogramma aan. Bij de DOG BOOTCAMP training slaan we daarom twee vliegen in een klap - want we trainen hier mens en hond gezamenlijk! We spreken hier eigenlijk over een BOOTCAMP samen met je hond.

    De DOG BOOTCAMP training is een training in de buitenlucht waarbij conditietraining afgewisseld wordt met kracht en interval training. De DOG BOOTCAMP trainer verbindt de duurtraining met een bewuste krachttraining en integratie hond.
    Je gaat je beter voelen omdat je met jezelf bezig bent, samen met je hond.

    Wat bereik je met deze training: verbetering van de spierkracht en uithoudingsvermogen, verhoging van de spijsvertering, verbetering van de lichaamshouding, alledaagse bewegingen worden gemakkelijker, prestatieverbetering en verhoging van het welzijn, communicatieverbetering tussen hond en eigenaar (opvoeding/gehoorzaamheid).

    Nu inschrijven!