• Na de puppycursus die was ook bij Christa ben ik beginnen met onze welsh corgi cardigan Daisy met de Opvoeding 1 cursus. Totaal anders als je gewend bent. En wat een succes, ik kan het zeker iedereen aanraden. Ook Daisy zelf vind het iedere week weer leuk om te gaan. Ze is nu ruim 5 maanden en wat heeft ze veel geleerd. Op naar de Opvoeding 2 cursus.

  Tineke Boosman en Daisy

 • Mijn ervaring met het Hondenopvoedcentrum. Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Carola Lensink en al enige jaren in het bezit van Duitse herders en ik ken Christa al enige tijd van een vorige hondenschool. Ik ben bij Hondenopvoedcentrum Eemland terecht gekomen omdat ik een 6 maanden jonge herder teef in huis had genomen die erg onzeker was (waardoor ik dat ook werd) Ik wilde balans vinden tussen de herder genaamd Kyra en mijzelf. Na een eerste privé kennismaking bij de club werd ik geplaatst op de zaterdag ochtend. Deze groep was al enkele weken bezig maar wij mochten het proberen... Het begin was moeilijk. Kyra kon moeilijk omgaan met prikkels aan de riem...ze blafte naar anderen en kon soms uitvallen. Gelukkig zat ik in een stabiele leuke en gezellige groep. Ik werd leuk ontvangen en dat maakte de cursus ook erg plezierig. Kyra en ik hebben dan ook met veel geduld alle cursussen doorstaan. Helaas was er geen vervolg meer. Op Christa's advies en verhalen ben ik met Kyra gaan redding speuren en dit vind ze super spannend. Ik wil langs deze weg Christa en Annika dan ook bedanken voor hun geduld en advies

  Carola en Kyra

 • Ik vond de lessen altijd erg leerzaam en vernieuwend doordat er wekelijks nieuwe activiteiten werden uitgevoerd. Voor mij altijd een hele uitdaging, omdat ik een leuke, lieve hond heb, maar wel een met gebruiksaanwijzing . Christa, ik heb veel geleerd van jou, ik verheug mij erop om weer te komen trainen. Bedankt!

  Sanne en Beau

 • Ik heb met veel plezier getraind, voor mij was het ook zeker een uitdaging om met mijn hond te trainen. Hoopers vond ik een erg leuke les om te volgen. Ik vond vooral de sfeer erg gezellig, altijd koffie met lekkers na en met sommige honden en baasjes een leuke klik! Bedankt Christa voor alle hulp en tips die je mij hebt meegegeven.

  Thea en Rex

 • Wij hebben meegelopen met de Paaswandeling op tweede Paasdag. Deze wandeling werd gehouden in de Soesterduinen in Soest. Bij aankomst was het erg druk want het was erg mooi weer. Nadat iedereen aanwezig was heeft Christa iedereen welkom geheten en zijn we op pad gegaan. Het was een mooie, ontspannende wandeling met veel verschillende soorten honden. Tijdens de wandeling stond Christa open voor vragen over het gedrag van onze honden. Na ongeveer anderhalf uur was de wandeling afgelopen. Christa had voor de deelnemers wat te eten en te drinken meegenomen. De honden kregen ook allemaal wat lekkers. Christa bedankt voor deze mooie ervaring. Erg leuk om een keer met een grote groep verschillende honden te lopen.

  Mirjam en Woezel